Om os

Siden 2000

Musik blandt spirende bøgetræer

Høje Bøge Open Air er stedet, hvor Sydfyn mødes til årets fest i maj måned, der hvert år står bag én af Sydfyns mange gode koncertoplevelser. 

Lad dig rive med på Høje Bøge Stadion, der skruer op for danske og udenlandske kunstnere og artister blandt de spirende bøgetræer. 

Høje Bøge Open Air er en af de første open air arrangementer i Danmark, da den afholdes allerede først i maj hvert år.

Det har gennem mange år været en tradition at foldboldklubben SfB afholder Høje Bøge Open Air på Høje Bøge Stadion i Svendborg, og gennem tiden har rigtig mange både danske og udenlandske artister optrådt blandt de spirene bøgetræer.

Hold dig opdateret på vores facebook side

Køb jeres billet inden det er for sent

Plakaterne gennem årene

Vi går lang tid tilbage

Høje Bøge har fra slutningen af 1800-tallet været brugt som spillested for musik og teater. En musiktribune med dukketeater og musikkorps. 

I dag, sætter Høje Bøge rammerne for vores årlige Høje Bøge Open Air, med musikalske oplevelser i det sydfynske. En liste med kunstnere fra både den nationale og internationale scene har spillet på Høje Bøge Stadion. 

Musiktribune

Musiktribunen i Høje Bøge med dukketeater og musikkorps.

Udsigt til publikum

Med udsigt fra musiktribunen ud over musikpavillonen og det fremmødte publikum.

Christopher

Om Christopher

En melodiøs skrædder som ruller med tårnhøj fart. En muskuløs vokal, som har vundet indpas på festivaler, i radioen og i anmeldernes hjerter. 

Christopher er et popikon af ypperste kaliber og er gang på gang blevet anerkendt for sit professionelle performancearbejde – en stålsat energi som smitter helt ned til de bagerste rækker.

Johnny
Deluxe

Om Johnny Deluxe

I starten af 00’erne galoperede fire, unge gutter ind på hitlister og radiobølger med kæmpe hits som “Elskovspony” – “Drømmer jeg” –  “Drenge som mig” – “Det du gør” og mange flere popsange.

Johnny Deluxe står i dag – 20 år efter starten af bandet – som lyden af evige fester og en status som leverandør af uundgåelige evergreens i dansk musikhistorie.

Dodo &
The dodos

Om Dodo & the Dodos

Dodo & The Dodos har aldrig været bedre… Og NU bliver det vildt! 
Sommeren 2023 bliver endnu et højdepunkt for Dodo & the Dodos.

Måske skyldes det at deres mange hits bliver streamet som aldrig før, og at de altid leverer deres koncerter med et overskud af saft og kraft. Uanset hvad, er det helt sikkert at Dodo & the Dodos musik stadigvæk lever i bedste velgående.

Benny
Jamz

Om Benny JAMZ

Benny Jamz udgav tidligere på året sin største udgivelse nogensinde, i form af albummet “Jamo”. Et album der er lavet 100% efter Jamz’ egne regler, hvilket giver værket en hel unik lytteroplevelse.

Benny Jamz’ betydning for den danske musikscene er uhåndgribelig stor – Grime-producer, Politisk autotune-sanger under navnet Højer Øye B.O.C medlem og meget mere.

DJ ALLIGATOR

Om DJ Alligator

Få en nostalgisk fest med tramp og bas-arm, når en af Danmarks bedst sælgende Dj’s åbner posen med kendte hits. 

Han har de sidste år stået bag pulten på et utal af scener verden over. Det bliver en fest man sent vil glemme, når DJ Alligator fyrer op under bassen!

Tidspunkt: Kl. 22.00
Folkeklubben

Om Folkeklubben

Folkeklubben har over de sidste 10 år markeret sig som et af landets bedste og mest flittige liveorkestre.

Når trioen igen stævner ud, er det med deres nye femte album ’Børn Af Den Tabte Tid’ i ryggen.
Der er lagt op til et poetisk rockbrag.

Tidspunkt: Kl. 20.15

 

 

Kato

Om KATO

Med flere end +200 millioner streams på Spotify, over 200.000 solgte downloads og guldcertificering i UK med singlen “Show You Love” (2017). 

KATO har bevist, hvorfor internationale stjerner som den legendariske rapper Snoop Doog og den britiske stjerne DJ/producer Sigala, alle har udgivet singler med den danske hitmager.